Количка (empty)

Нямате продукти в кошницата.

 Дефекти, даващи основание за рекламация


  • Сцепване на кожата

  • Пречупване на ходилото

  • Разцепено ходило

  • Разкъсан шев на лицето

  • Повредени ципове

 

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката, а при скрити дефекти - при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поема от производителя.

При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА.

https://myshoes.bg/return_form.pdf

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

1. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката, закупена от Онлайн магазин Bulldozer.bg. Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и с попълнен ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА, който ще откриете в опаковката. Ако липсва такъв можете да го изтеглите от тук: https://myshoes.bg/return_form.pdf 2. Стоката може да бъде върната в склада на фирмата на адрес: гр.Пловдив, ул.Брезовско шосе № 194 - чрез куриер. След получаване и преглед на върната стока, стойността се възстановява на Клиента по посочена във ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА банкова сметка в срок до 14 /четиринадесет/ календарни дни. Пратки, изпратени към търговеца с наложен платеж не се приемат. Стока, чието връщане/рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е в изряден търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка. 3. Разходите за връщане на продукт са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат. 4. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят. Телефон за връзка: 0886999347